Unikátní vzkazy z vody

SVĚTOVÉ ZÁHADY / 25. 8. 2013

Člověk je tvořen z více než sedmdesáti procent vody, která je všude kolem nás a je nositelem života a energie. Říká se, že se do ní dají vložit informace, které mohou léčit nebo totálně destruovat, každá myšlenka nebo slovo totiž mění její strukturu. Nevěříte? Pojďte s námi nahlédnout do vodního světa a unikátního vědeckého objevu.

Voda je základní podmínkou života na Zemi a i ona v sobě skrývá unikátní tajemství. Odhalil ho už před lety na základě mnoha pokusů Dr. Masaru Emoto z Hado Institutu, který dokázal, že je neomylnou nositelkou informací. Všechno, co nad vodou pronesete, se do ní neomylně vtiskne. A nejen to, reaguje i na napsaná slova, která jsou v její blízkosti. Masaru Emotovi k jeho životnímu objevu stačil jednoduchý test. Na sklenice s vodou napsal různá slova nebo věty. Nechal je přes noc odležet a ráno vodu hluboce zamrazil. Vzniklý led pak zkoumal pod mikroskopem. To, co viděl, bylo fascinující a pro mnoho lidí šokující. Na všech pozitivních afirmacích – jako je láska, krása, děkuji – vytvořily ve všech krystalech vody nádherné obrazce, až zrak přecházel. Krystalky vody s negativními slovy byly chaotické, nesouměrné a na pohled děsivé. Hroutily se a neměly pevnou strukturu. Výsledky byly dokonce shodné, i když se vyslovovaly nebo psaly v různých jazycích.

Volte dobře svá slova
Denně se nám honí hlavou tisíce myšlenek, vyřkneme desetitisíce zbytečných slov, která nás mohou ničit a oslabovat. Masaru Emoto konečně dokázal, že všechny mají určité frekvence a s každým zvukem nebo myšlenkou okamžitě nesou informace, kterou voda v našem těle posílá dál.  Otázkou je, jak s takovým objevem každý člověk dokáže naložit. Mohlo by to vyléčit nemocné – třeba jen afirmací „jsem zdravý?“ Voda si to dá okamžitě do své jedinečné struktury.
Ostatně – podívejte se sami…

www.youtube.com/watch?v=WFDYhG5rvqM&feature=related[/youtube]
Foto: Shutterstock, youtube.com


Štítky: , , , , ,





Mohlo by se vám líbit