Mimozemšťané už jsou tady

ARCHIV / SVĚTOVÉ ZÁHADY / UFO A MIMOZEMŠŤANÉ / 19. 6. 2023

V USA dospěli vědci k nečekanému závěru o mimozemské civilizaci. Stanfordský profesor Nolan prohlásil, že mimozemšťané nás již navštívili a jsou přítomní na Zemi.

„Mimozemšťané navštívili Zemi a jsou stále zde.”

Toto tvrzení uvedl na nedávné tematické konferenci v New Yorku profesor Stanfordské univerzity Garry Nolan, kterého citoval deník Daily Mail. Podle vědce existuje 100% šance, že mimozemšťané na naší planetě byli. Dle jeho názoru se s nimi lidé setkali již dříve, ale podobně jako američtí domorodci, kteří poprvé spatřili španělské lodě, si na nich nevšimli ničeho neobvyklého.

„Objevili se a řekli: ‚Kdo z vás je dost chytrý na to, aby věděl, na co se dívá? Vidíte to, co je před vámi, v té pravé podobě? Vidíte ty abnormální nárazy dat? Ne,” řekl Nolan. Profesor uvedl, že se zúčastnil slyšení o mimozemském životě v americkém Kongresu a zná lidi zapojené do „programů zpětného inženýrství sestřelených přístrojů”.

Podle jeho názoru by i malý zlomek poznatků z tohoto výzkumu mohl vést ke skutečné technologické revoluci. Jak se uvádí v článku Daily Mail, CIA angažovala Nolana, aby prozkoumal  tzv. „havanský syndrom” (záhadné zdravotní potíže amerických diplomatů na ambasádě v Havaně před několika lety – psali jsme o tom v ZŽ), a také analyzoval materiál „údajně zanechaný UFO”. Jeho komentáře přicházejí v době, kdy se v USA obnovil zájem o hledání mimozemského života. Například skupina vědců z Kalifornské univerzity vyslovila hypotézu, že mimozemšťané by mohli navázat kontakt se Zemí v roce 2029. Dočkáme se?

autor: – skm –
foto: Pixabay


Štítky: , , , , , ,





Mohlo by se vám líbit