SPÁCHALA JSEM MAGICKÝ ÚTOK NA SVÉHO PARTNERA!

ARCHIV / Magie / Osobní zkušenosti / PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA / 4. 5. 2021

Do naší poradny Kafe s Tetou Kateřinou přicházejí mnohé dotazy. Tento nám přišel na redakční email na začátku dubna od zoufalé ženy, která si přála zůstat v anonymitě. Zřejmě pochopíte, proč…

Vážená paní Kateřino. 

Moje kamarádka Kristýna mě upozornila na vaši poradnu v Záhadách života, které odebírá, a tak jsem se odhodlala vám taky napsat. Něco strašlivého mě tíží na srdci a chtěla bych od vás pravdivou odpověď, tak jak to cítíte vy. Před osmi lety mě chtěl opustit partner. Měl pocit, že jsme každý úplně jiný a že chceme od vztahu něco jiného. Prý nemáme žádné společné koníčky, snad jen kromě lyžování, ale to je jen sezónní aktivita. Avšak to není pravý důvod, proč vám píši. Tenkrát jsem v těch nejhorších emocích udělala hroznou věc a nikomu – kromě mé kamarádky Kristýny – jsem se nesvěřila. Cítím tak silné výčitky, že se raději ani nepodepíšu, kdyby byl můj dopis uveřejněn… 

A teď s pravdou ven. Poté, co jsem dostala košem, jsem se psychicky zhroutila. Bylo to se mnou hodně špatné. Nic mě nebavilo, nic mi nedávalo smysl. Soustředila jsem se jen na to, aby se ke mě moje ztracená láska vrátila. Aby pochopila, že udělala strašlivou chybu. Rozumějte, umírala jsem žárlivostí jen z představy, že právě teď může být s jinou ženou a že je šťastný. Zkoušela jsem se k němu vrátit po dobrém i po zlém, jednou jsem ho dokonce svedla, ale nic nefungovalo a má frustrace narůstala. Byl rozhodnutý, že půjdeme každý svou cestou. A pak jsem se asi zbláznila. Dostala jsem nápad, že si ho k sobě připoutám za každou cenu. Ať se mu to líbí, nebo ne, i kdybych o to měla požádat samotného ďábla. Věděla jsem, jak na to, aniž bych nějak přemýšlela nad důsledky toho všeho. Už od puberty mě totiž jako magnet přitahovaly návody milostné magie. Rituály, jak dosáhnout prastarými praktikami všeho, co jsem si kdy vysnila. A toho dne jsem začala s magií experimentovat. Nejdřív jsem hledala v knížkách i na internetu informace a pak jsem ze všeho, co mě zaujalo, sestavila vlastní kouzlo. Obsahovalo zaříkávadlo, mou menstruační krev, jeho vlasy, různá písmena z kabaly a mnoho dalšího (konkrétní „ingredience“ zveřejňovat nebudeme, tento postup je z duchovního hlediska velmi nebezpečný pro příjemce kouzla i samotného magika, pozn. redakce). Rituál jsem provedla v ochranném křídovém kruhu s odstupem několika dnů celkem třikrát, pro jistotu. Využívala jsem i konkrétních astrologických vlivů. 

Tvrdý dopad na zem

Asi nemá smysl vám říkat, že toho zpětně velmi lituji. Víc, než tušíte. Můj partner měl totiž o tři měsíce později bouračku, byl skoro rok v nemocnici. Úrazem přišel o většinu zubů. Svůj dopis píši už několik hodin, protože pořád pláču, kdykoliv se rozhodnu napsat další větu. Milá paní Kateřino, vrátili jsme se k sobě, ale už to není on. Je zasmušilý, dívá se skrze mě, přestal žertovat, je z něho chodící troska, která vidí jen mě. Já vůbec nevím, jak mám to kouzlo zvrátit, chová se, jako by byl uhranutý. Občas je také „bezdůvodně“ agresívní. A co je ještě horší. Nedávno jsem si s hrůzou uvědomila, že už ho ani nemiluji, začínám se dívat po jiných mužích. Chci jít dál, zapomenout, že se to kdy stalo. Panebože, poraďte mi, kam nebo na koho se mám obrátit. Co mohu udělat?Plánovala jsem další magický rituál v kruhu, abych mu vrátila svobodu zpět, ale kamarádka mi to zakázala. Prý bych mu mohla ještě víc ublížit, když vlastně ani nevím, co dělám a řídím se pouze instinkty. Má silné podezření, že jsme teď oba ve vleku nějakých temných bytostí. A z toho mám upřímně obrovský strach. Co si o tom myslíte? Mohla to být jen nešťastná shoda okolností? Moc ráda bych tomu věřila. Bylo by to mnohem snazší.

Odpověď terapeutky duše Tety Kateřiny se dozvíte v květnovém vydání Záhad života, který je právě teď na novinových stáncích.

ZÍSKAT IHNED POŠTOU