Z praxe vědmy: Není prokletí jako prokletí!

TAJEMNO A EZOTERIKA / 1. 9. 2018

Měla jsem úžasnou práci s jednou klientkou, kterou pojmenuji Lora. Tato Lora se ve svém životě stále točila v kruhu, a tak jsme se podívali na to, proč tomu tak je. Potřebovala před tímto krokem tři sezení, které předcházela tomuto příběhu.

Tato předešlá sezení byla přípravou na to, aby se mohlo vytáhnout na povrch a zpracovat to, co jí drželo v tom pomyslném kruhu. Prostě musela sama na něčem zapracovat, než vesmír usoudil, že je čas s tím pohnout, že je připraveno a pochopeno vše, co má být. Zavedlo mě to na Lořinu ženskou linii, hluboko do minulosti.
Ocitla jsem se u staré, světlovlasé ženy (spíše měla vlasy do stříbrné barvy), která žila v lese či někde u lesa na polosamotě. Tato žena byla vyhlášenou bosorkou v okolí, která pomáhala a byla milovaná, uctívaná za svou práci. A to všemi z okolí, kdo jí znal.  Jenže se tu objevil jeden muž, kterého jsem viděla ve zbroji. Jeden mladík, který měl na sobě zbroj a z pohnutek, že se chtěl zalíbit někomu nahoře, udal tuto ženu jako bosorku.

Chtěl se zalíbit vrchnosti

Viděla jsem, jak jí usekl hlavu. To useknutí hlavy se nemuselo odehrát doslova, ale asi třikrát jsem se k tomu vrátila, než jsem pochopila všechny souvislosti. Prostě on byl ten, co jí popravil.
Díky tomu jsem vytáhla napovrch prokletí ženského rodu této Lory. Ale nějak mi nesedělo, kdo jí proklel. Stále dokola jsem nahlížela kdy jí ta bosorka proklela, moji duchovní mi jen vzkazovali po smrti. Pak jsem to ale zjistila.
Tato bosorka byla plná lásky, ona to prokletí nevyřkla. Zatáhlo mě to na lidi z okolí, hlavně na tu přilehlou vesnici. Tam byli osoby – hlavně ženy, plné zloby, smutku a bolesti. Hleděla jsem na ty lidi z vesnice a pozorovala jsem, hledala jsem kdo to vyřkl.  Najednou jsem viděla pouze muže a jejich mužské potomky. Několikrát jsem se vracela do určitých momentů té historie abych uviděla to, co jsem stále přehlížela. Abych pochopila to, co pochopit mám k úplnému vyléčení mojí klientky.

Kletba z dávných dob

Můj pohled spočinul na jednom muži, který byl ten nejchudší ze všech, byl to bezdomovec a žebrák. Tento muž byl ten kořen všeho, co hledám. Tento muž využil veškerého smutku, který po smrti bosorky nastal. Smutek, beznaděj, zloba, bolest. To všechno se stalo v jeho mysli nástrojem k tomu, aby zneužil mocné síly a ze žebráka se stal boháčem. To on byl kořenem všeho. Jeho čin byl druh kletby, který padl na ženskou linii Lořiny a na ostatní mužské potomky celé vesnice. Byl to důsledek jeho temné magie, kterou využil pro svůj blahobyt.

Konečně jsem vše pochopila, mohla se vrátit do současnosti a vše napravit. Klientce se ulevilo a mě se ten příběh tak zalíbil, že se o něj ráda podělím s vámi, co čtete tyto řádky. Věřte, že není náhoda, že tyto řádky čtete. Mám pocit, že to má hlubší význam. To jaký, si najděte ve svých srdcích.
Nikdy se nad nikým nepovyšujte, nikdy nikoho nesuďte. Ani já při té práci toho žebráka neodsoudila, vše jsem vyléčila pouze skrze pochopení a v energiích bezpodmínečné lásky. Protože spravedlnost do našich myslí nepatří. Naše mysl nemá dostatečné znalosti, abychom si mysleli, že můžeme být spravedliví.

Xariska Vědma Terapeutka vám přeje požehnanou cestu při hledání samu sebe.

Xariska terapeutka duše a těla:  www.xariska.cz
Práci v oblasti ezoteriky provozuji již od roku 1995, začala jsem s výkladem karet a postupně se dopracovala do dnešní podoby kdy se věnuji všem tématům, které k životu patří. Podávám vysvětlení ohledně všech problémů a nosím světlo do jakékoli situace.

Text: Petr Koutský, webový archiv, foto: Pixabay


Štítky: , , , , , ,





Mohlo by se vám líbit