Říkáte si, že jste prokletí?

ARCHIV / Magie / Paranormální jevy / TAJEMNO A EZOTERIKA / 18. 12. 2019

Možná to není jen fantazie! Přinášíme vám pokračování rozhovoru s psychotronikem Ing. Josefem Schrötterem, na něhož se s prosbou o pomoc obrací lidé z celé republiky. S jakými neuvěřitelnými případy se už setkal?

Čím vším se zabýváte?

Náš svět tvoří energie, informace. Jsou to dvě formy vzájemně spojené. Moji kolegové z klubu záhadologů mne často zvou na různé výzkumy, když hledají podzemní chodby nebo jiná, dosud skrytá tajemná zákoutí. Psychotronika zkoumá všechno, co dosud není odhaleno, a tak je toho opravdu hodně, čemu jsem ochotný věnovat pozornost.

Také se zabývám lokalizací patogenních zón, což zahrnuje všechny, které negativním způsobem ovlivňují člověka. Jsou nejen geopatogenní zóny (které způsobuje příroda) nebo oblasti energeticky narušené lidskými výtvory – vysílače apod. Také nás mohou negativně ovlivňovat i psychosomatické zóny, tedy oblasti, kde v minulosti došlo k nějakému tragickému úmrtí – popraviště, mučírny, lokality, kde došlo k vraždě, sebevraždě, vážné dopravní nehodě atd. Stále mohou vyzařovat něco, co nepříjemným způsobem působit na naše podvědomí a na náš organismus. 

Jak takové místo odhalíte vy?

Dost často se na mě obrací lidé v okamžiku, kdy chtějí koupit byt, dům nebo pozemek. Pošlou mi plánek s prosbou, abych zkontroloval, zda tam není nějaká patogenní zóna. Někdy mě oslovují až poté, co takzvaně dostanou klíče a po nastěhování cítí, že se tam necítí moc dobře. Na plánku mi určí světové strany, připíšou adresu a nic víc vědět už od nich nepotřebuji. Ke své práci používám především automatickou kresbu. Dá se to ale poznat i jinak. Když se na místě, kde je nějaká psychosomatická zóna, ocitnu fyzicky, začne mě bolet hlava. Je to, jako bych ji měl najednou ve svěráku a já hned vím, že tam není něco v pořádku. 

Vidíte jasnovidně nějaké obrazy? 

Ne. Do mysli mi přicházejí určité informace, které můj mozek přeloží jako celé věty. Tak se třeba dozvím: tady se stala vražda. Zrovna nedávno jsem dostal e-mail od pána, který mi napsal: „Koupili jsme starý dům a nedá se v něm bydlet.“ Zjistil jsem, že tam měli hned dvě psychosomatické zóny. 

Jak se takové psychosomatické zóny, jak jim říkáte, projevují?

Buď tam lidé vidí takzvané duchy, nebo mívají strašidelné sny, trápí je špatný spánek nebo vleklé zdravotní problémy. 

Dejme tomu, že by byl příčinou nějaký duch. Jak jim pomůžete? 

Jedná se buď o zůstatkové energie, které nemají vědomí, ale dokážou člověka také hezky postrašit. Nebo se jedná o duši zesnulého, který z nějakého důvodu částečně zůstal v naší realitě. Pomohu jim tak, že poradím, aby udělali od srdce určitý rituál a odvedli je tímto účinným způsobem do světa blaženosti. Teď nedávno mi volal jeden muž. Svěřil se s tím, že jeho syn zdědil po babičce byt, který pronajímá. Byl nešťastný z toho, že už v pořadí druzí nájemníci v jeho bytě odmítali žít a dali výpověď z nájmu. A jaký důvod uvedli? Na chodbě se oběma rodinám zjevoval duch – a přestože se tito lidé neznali, toho ducha pronajímateli popsali naprosto stejně! Tuhle situaci budu teprve řešit, je to čerstvé, takže vám k tomu nemůžu říct bližší informace. 

A popsal byste mi nějaké obdobné, ale již vyřešené případy?

.. plné znění tohoto článku najdete v prosincových Záhadách života. K dostání na www.zahadyshop.cz

 

red., foto k článku: Shutterstock


Štítky: , , ,





Mohlo by se vám líbit