Energetičtí upíři nás sají i ve dne

TAJEMNO A EZOTERIKA / 1. 2. 2019

Býváte často vyšťavení, bez energie a vaše psychické rozpoložení je na bodu mrazu? Je docela možné, že se ve vašem okolí pohybuje energetický upír. Může to být váš šéf, rodič, manželka, přítel nebo třeba nejlepší kamarádka. V tomto případě česnek nepomáhá.

Už vás někdy napadlo jak je možné, že se vám po některých hádkách uleví a někdy vás zmůžou natolik, že lepší náladu hledáte několik hodin? Měli byste vědět, že každá ostřejší výměna názorů, dokonce i nejapné poznámky, psychické rýpance a hloupé narážky jsou jako vhozená rukavice do energetického ringu. A pak už záleží na emocích, jaké do nich oběť energetickému útočníkovi vloží.

Každodenní boj o energii
Všichni jsme se už setkali s člověkem, který když vejde do místnosti, nese s sebou závan vzduchu, který by se dal krájet. Nevíte, čím to je, ale nesnesete s ním být dobrovolně v místnosti ani minutu. Horší je, když se s takovým typem člověka musíte sžívat v práci nebo ještě hůř, doma. Jste ve stresu už jen tím, že je nablízku. Energetický upír vám sice „pije krev,“ ale pouze svým slovním obratem. Ve skutečnosti vás vyčerpává energeticky. Velmi rád vyvolává slovní střety, snaží se vám ubližovat nejrůznějšími narážkami a doufá, že bude úspěšný. Většinou se mu to daří, a právě proto jste pro něj snadnou a také oblíbenou kořistí.

Pavel Š. (38): Chtěl jsem dát výpověď
Můj šéf byl Drákula mezi energetickými upíry a cítili to všichni kolegové, i když v takové věci mnozí z nich nevěří. Každé ráno, když jsem šel do práce, jsem se děsil toho, co si na mě zase najde. Začínalo to postupně, míval drobné narážky na mou osobu a když viděl, jak mě to pokaždé rozhodilo, začal přidávat na intenzitě. Najednou jsem nebyl dobrý v ničem a ve všem hledal chyby. Já se vážně snažil. Skoro jsem nespal, vymýšlel nové nápady a všemožně se mu snažil dát najevo, že svou práci dělám dobře a mám jí rád. Jenže marně, stresoval mě čím dál tím víc. Došlo to tak daleko, že jsem chtěl podat výpověď. S manželkou jsme se neustále hádali a často jsem křičel na naše děti. Pak jsem se dočetl o energetických upírech a bylo mi to jasné. S mým šéfem to nebylo to nic jiného než boj o energii. On vysával mě v práci a já pak doma záměrně vyvolával hádky, aby se mi ztracená energie nějakým způsobem vrátila. Měl jsem dvě možnosti: Odejít ze zaměstnání nebo začít používat ochranné techniky, jak si energii udržet. Vybral jsem si druhou možnost a věřte nebo ne, od té doby mám klid. Místo mě si ale našel hned tři jiné oběti a všichni se mě ptají: Jak jsi tohle mohl tak dlouho vydržet?

Oslabená aura
Oblíbená ruská spisovatelka a úspěšná léčitelka Alla Svirinskaja ve svých knihách mimo jiné učí, jak se chránit  před energetickými upíry. Nikdo prý na nás nemůže působit negativně, pokud mu to sami nedovolíme. To, že někdo stojí v naší blízkosti, ještě neznamená, že nám dokáže bez našeho souhlasu vzít energii. Ve skutečnosti záleží jen na nás, zda se rozhodneme do výměny energií aktivně zapojit. Někdo je před slovními potyčkami odolnější, jiný méně. Je to proto, že poslední vrstva naší aury před těmito vlivy chrání a nepropouští je. Pokud nejsme vyrovnaní, vrstva slábne a rozhází nás pak každá maličkost. Negativní energie postupně způsobuje škody i v dalších vrstvách a to se po nějaké době může začít podepisovat i na zdraví.

Rituál pro vaši osobní ochranu
Nejdůležitější krok k osobní ochraně je představivost, tzv. vizualizace. Je třeba v mysli vytvořit ochranný štít, silnou bublinu okolo vaší aury v bílozlaté barvě. Vytvořte si ji už ráno a během dne ji občas posilujte. Vyhýbejte se se slovním potyčkám a pokud se jim nevyhnete, vyvarujte se při nich veškerým negativním emocím. V případě, že se setkáte s přímým energetickým útokem, Alla Svirinskaja radí, abyste si představili, že jste ve středu rotující koule, která se rychle pohybuje ve směru hodinových ručiček. Koule by měla být mléčně zbarvená, v případě, že jste pod intenzivním tlakem, černá. Nedovolte útočníkovi proniknout do vašeho nitra. Jednou z možností je vyzkoušet humor, to bývá jedna z nejsilnějších ochran před agresory. Také dávejte pozor, jak pokládáte své ruce. Určitě jste si už všimli, že ve střetu někdy křížíte ruce přes solar plexus – chráníte se tím nevědomky před energetickým útokem. Další, méně nápadnou možností je vytvoření diamantu. Položte obě ruce na stehna a spojte bříška ukazováčků s palci. Vytvoříte tvar kruhu nebo slzy. Všechny zbývající prsty ohněte a pravou ruku položte na levou. Tím vytvoříte uzavřený kruh, který vás účinně ochrání při všech jednáních.

Foto: Shutterstock


Štítky: , , , , , , , , ,





Mohlo by se vám líbit