Skrytá andělská znamení

ARCHIV / NEJČTENĚJŠÍ / PARANORMÁLNÍ AKTIVITY / TAJEMNO A EZOTERIKA / 13. 6. 2011

Je mnoho způsobů, jak získat nádherná andělská poselství a jasné odpovědi na důležité životní otázky. Máte pocit, že rozhodně žádného anděla nemáte? Poproste ho o něco a brzy se přesvědčíte o opaku.

Každý má možnost požádat své strážné anděly, aby s ním navázali bližší kontakt. Od Evy Motyčkové, která s jejich láskyplnými vzkazy pracuje už léta, jsme se dozvěděli, že tyto nádhené světelné bytosti přímo čekají na naše požádání. Nemohou totiž nijak zasahovat bez naší svobodné vůle, kterou jako lidé máme. To, že v ně nevěříme ani k nim nesměrujeme naše prosby, je podle ní naše velká osobní nevýhoda. Andělé nás mohou navést nejrůznějšími způsoby k vytouženému cíli. Také nám poradí, jak nejlépe řešit momentální bezvýchodnou situaci a s láskou nám pomohou i v běžných situacích, např. při hledání vhodného místa na parkovišti.

Hebká běloučká pírka
Zajímalo mě, jak vlastně poznáme, že jsou naše prosby vyslyšeny a že skutečně kráčíme po té správné cestě. „Andělé s námi komunikují mnoha způsoby, málokdo jim ale skutečně otevřeně naslouchá. Kdo čeká výhradně na nádherné „lidské“ hlasy, které budou přicházet od dveří, nemusí se dočkat. Stačí se jen pozorně dívat okolo sebe,“ říká velká milovnice andělů Kateřina Ježková z Jilemnice. Andělská poselství jsou podle ní úplně všude. „Když jim otevřete své srdce, poznáte neomylně každé z nich a budete vědět, jakou cestou se vydat,“ vysvětluje. Mezi nejobvyklejší andělská znamení, která se promítají do materiálního světa, podle ní patří bílá peříčka. „Objeví se naprosto nečekaně a často nás upozorňují na to, že už jsou naše přání vyslyšena nebo že to, o čem právě mluvíme, je to pravé. Také mohou oznamovat andělskou přítomnost. V tu chvíli je třeba naslouchat svému srdci a odpovědi budete znát dříve, než vyslovíte svou otázku.

Vnímejte svět jinýma očima
Nezapomínejte se pozorně dívat i na oblohu. Oblaky, které připomínají nadýchané ptačí peří, prý často naznačují láskyplné vedení andělským průvodcem. Takové seskupení mraků také často bývá i nad místy se silnou pozitivní energií. V běžných situacích si všímejte i slov, která „omylem“ zaslechnete nebo si přečtete třeba na billboardu. Sledujte ono známé mrazení na zádech. I tento pocit často prozrazuje blízkost a naléhavou radu andělů. Čím více znamením budete věnovat pozornost, tím častěji k vám budou přicházet. S jejich pomocí už sami pochopíte, co je právě pro vás to nejlepší. Soustřeďte se ale vždy jen na výsledek a andělům nechte maximální volnost v tom, jak co udělat. Jen tak získáte i věci, které jste se ani neodvážili chtít.

Foto: Shutterstock